RREGULLAT

 1. Faqja ruan të dhënat personale të pjestarëve dhe ndjekësve.
 2. Faqja gjurmon çdokënd që hyn.
 3. Kushdo që përpiqet të sulmojë faqjen do të kundërsulmohet.
 4. Kushdo që ofendon në faqje apo përdorë fjalor të papërshtatshëm, do të dëbohet.
 5. Kur një ndjekës i Animeve regjistrohet, të dhënat personale janë të aksesueshme vetëm nga njerëzit përgjegjës dhe askush tjetër.
 6. Çdo antarë respekton rregullat në mënyrë rigoroze dhe nuk shkel asnjë pikë.
 7. Vonesat në orar gjithmonë rikuperohen.
 8. Ndjekësit janë të detyruar të sillen mirë ndaj stafit dhe çdokujt tjetër që është përgjegjës.
 9. Në Biseda apo komente, kushdo që përdorë fjalor fyes, do t’i fshihen mesazhet dhe do të dëbohet nga faqja.
 10. Të gjithë ata që kontaktojnë duhet të përgjigjen brenda dy javësh ose mesazhi apo kërkesa skadon.
 11. Nëse kontaktoni me ne, përfaqësuesi ynë duhet të jetë i sjellshëm me ju, nëse nuk është, keni të drejtë të raportoni dhe masat do të merren nga ne.
 12. Të pyesësh një nga anëtarët për të dhëna personale është rreptësisht e ndaluar.